A la carte
Op vrijdag en zaterdag avond vragen wij U beleefd een voor- en hoofdgerecht te kiezen.
Vanaf 1/2/24 serveren we op zaterdag enkel nog ons suggestiemenu in 3-4 of 5 gangen. Onze à la carte is dan niet meer beschikbaar. Aanpassingen zijn uiteraard mogelijk indien deze vooraf doorgegeven worden.
Voorgerechten
-
Garnaalkroketten € 24
gefrituurde peterselie – limoen
-
Duo kaas- en garnaalkroket € 22
gefrituurde peterselie - limoen
-
Kaaskroketten € 21
gefrituurde peterselie - limoen
-
Tonijn € 26
mierikswortel - zeesla - wasabi
-
Buikspek € 25
BBQ saus - paksoi - kimchi - pinda
-
Huisgemaakte terrine ganzenlever € 27
klassiek gebracht met toast en vijgen
-
Carpaccio Holstein di cipriani € 23
parmezaan - pijnboompitten - rucola
-
Scampi fritti (5 stuks) € 21
tartaarsaus - rucola - limoen
-
Gerookte zalm € 24
sjalot - peterselie - citroen - brioche
-
Herfstsalade € 22
trio van eend - walnoten - knolselder - mango - mesclun salade
Hoofdgerechten
-
Filet pur "Black Angus" € 43
vers slaatje - frietjes - bearnaise of pepersaus
-
Baby tarbot meunière € 38
frietjes - fris slaatje
-
Vis van de dag € 37
Duxelle prei en champignon - dashi - kasteelaardappel - beurre blanc
-
Hertenfilet € 40
gebrande ui - schorseneer - gratin dauphinois - parmezaan - boerenkool - grand veneursaus
-
Hazenrug filet € 42
gratin dauphinois - pastinaak - porto reductie - beukenzwam
-
Veggie gerecht van de dag € 29
-
Herfstsalade € 32
trio van eend - walnoten - knolselder - mango - mesclun salade
-
Entrecote "Black Angus Umi" (200 dagen graangevoederd) € 36
frietjes - vers slaatje - bearnaise of pepersaus
Voor de kids
-
Worst - groentenstoemp € 17
-
Scampi fritti met tartaar saus € 20
-
Spaghetti bolognese € 15
Dessert
-
Dame blanche € 12
vanille-ijs - warme chocoladesaus (suppl. slagroom)
-
Café glacé € 12
mokka ijs - caramel van Baileys en Kahlua - vanilleroom
-
Chocolade moelleux € 13
vanille - ijs - cacao crumble
-
Wortelcake & witte chocolade € 14
duindoorn - sorbet - cremeux mango passievrucht
-
Kaasbordje € 15
-
Crème brûlée € 12
klassieke bereiding