A la carte
Op vrijdag- en zaterdagavond serveren we enkel ons suggestiemenu in 3-4 of 5 gangen. Het is dan niet mogelijk om uit onze à la carte kaart te kiezen. Aanpassingen kunnen uiteraard wel, indien deze vooraf doorgegeven worden. Ook indien iemand van het gezelschap vegetarisch is, vragen we om dit vooraf te vermelden. Voor aanpassingen de avond zelf, zal een supplement aangerekend worden.
Voorgerechten
-
Duo kaas- en garnaalkroket € 23
gefrituurde peterselie - limoen
-
Carpaccio Holstein € 23
parmezaan - di cipriani saus - rucola
-
Wagyu rundstartaar € 26
jalapeño - hijiki - butternut - sambai jus
-
Scampi fritti € 22
verse tartaarsaus - slaatje
-
Coquille € 27
soja beurre blanc - espuma shiitake - knolselder - sjalot compote
Hoofdgerechten
-
Filet pur "Black Angus" € 45
vers slaatje - frietjes - bearnaise of pepersaus
-
Zeebaars meunière € 40
peterselie - verse tartaarsaus - frietjes - salade
-
Wilde eend € 42
pomme dauphine - pompoen chutney - jus karkas & hoisin - rillettes
-
Steak tartaar 31
basilicum crème - frietjes - fris slaatje
-
Veggie gerecht van de dag € 32
-
Wagyu stoofvlees € 42
bereiding met Gouden Carolus classic - witloofslaatje - frietjes
Voor de kids
-
Worst - groentenstoemp € 17
-
Spaghetti bolognese € 15
Dessert
-
Dame blanche € 14
vers vanille-ijs & warme chocolade
-
Chocolade moelleux € 14
vers vanille-ijs - cacao crumble
-
Suzette brûlée € 15
crème brûlée met toetsen van appelsien - flensje - witte chocolade
-
Café glacé € 14
huisgemaakt mokka-ijs - coulis Baileys & Kahlúa - espuma - espresso
-
Kaasbordje € 17
samengesteld door kaasmeester Van Tricht