A la carte

Op vrijdag- en zaterdagavond serveren we enkel ons suggestiemenu in 3-4 of 5 gangen. Het is dan niet mogelijk om uit onze à la carte kaart te kiezen. Aanpassingen kunnen uiteraard wel, indien deze vooraf doorgegeven worden. Ook indien iemand van het gezelschap vegetarisch is, vragen we om dit vooraf te vermelden. Voor aanpassingen de avond zelf, zal een supplement aangerekend worden.

Voorgerechten

  • Duo kaas- en garnaalkroket € 23

    gefrituurde peterselie - limoen

  • Carpaccio Holstein € 23

    parmezaan - di cipriani saus - rucola

  • Wagyu rundstartaar € 26

    jalapeño - hijiki - butternut - sambai jus

  • Scampi fritti € 22

    verse tartaarsaus - slaatje

  • Coquille € 27

    soja beurre blanc - espuma shiitake - knolselder - sjalot compote

Hoofdgerechten

  • Filet pur "Black Angus" € 45

    vers slaatje - frietjes - bearnaise of pepersaus

  • Zeebaars meunière € 40

    peterselie - verse tartaarsaus - frietjes - salade

  • Wilde eend € 42

    pomme dauphine - pompoen chutney - jus karkas & hoisin - rillettes

  • Steak tartaar 31

    basilicum crème - frietjes - fris slaatje

  • Veggie gerecht van de dag € 32
  • Wagyu stoofvlees € 42

    bereiding met Gouden Carolus classic - witloofslaatje - frietjes

Voor de kids

  • Worst - groentenstoemp € 17
  • Spaghetti bolognese € 15

Dessert

  • Dame blanche € 14

    vers vanille-ijs & warme chocolade

  • Chocolade moelleux € 14

    vers vanille-ijs - cacao crumble

  • Suzette brûlée € 15

    crème brûlée met toetsen van appelsien - flensje - witte chocolade

  • Café glacé € 14

    huisgemaakt mokka-ijs - coulis Baileys & Kahlúa - espuma - espresso

  • Kaasbordje € 17

    samengesteld door kaasmeester Van Tricht

Wij zullen gesloten zijn van 23/12 tem 1/1.

Privacyoverzicht

Deze site maakt gebruik van cookies, zodat wij je de best mogelijke gebruikerservaring kunnen bieden. Cookie-informatie wordt opgeslagen in je browser en voert functies uit zoals het herkennen wanneer je terugkeert naar onze site en helpt ons team om te begrijpen welke delen van de site je het meest interessant en nuttig vindt.